Rahatreeni lahjakortti

27,00 

Tämä on ladattava lahjakortti, jolla voit antaa lahjaksi Rahatreenin. Saat sähköpostiisi lahjakortin, jossa on Rahatreeniin oikeuttava kuponkikoodi. Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa, joten voit joko tulostaa sen itse tai lähettää lahjakortin lahjansaajalle sähköisesti.

Rahatreeni™ on 30 päivän intensiivinen oman talouden ja vaurastumisen aloittamisen tehovalmennus.

Jos haluat kokea treenin, jota et löydä mistään muualta ja joka vie sinut kohti unelmiesi taloudellista tilannetta, olet oikeassa paikassa. Rahatreeni on 30 päivää kestävä intensiivinen valmennus, joka tähtää maksimaaliseen taloudellisen tilanteen parantamiseen.

Rahatreeni on talousvalmentaja Sanna Kinasen henkilökohtaisesti rakentama valmennusmenetelmä, jonka avulla voit aloittaa matkasi kohti taloudellista vapautta!

Valmennuksen keskiössä ovat tuloksettulokset ja vielä kerran tulokset!

Mikäli noudatat antamiamme ohjeita niin lupaamme, että taloudellinen tilanteesi kohenee kohisten!

30 päivän rahatreenin ansiosta tulet saamaan tuloksia, joista et ole uskaltanut edes unelmoida! Vai miltä kuulostavat asiakkaidemme palautteet, joista toinen käänsi tämän 29 euron rahatreenin 2000 euroksi? Toinen asiakkaamme kertoo tehneensä 6000 euroa Rahatreeniin ansioista! Tässä vain muutama palaute – Rahatreenin on käynyt jo yli 2000 ihmistä ja tulokset ovat upeita! Katso lisää palautteita alta.

Vieritä ylös