Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimistusehdot koskevat Wealthy Lifestyle OÜ – yritystä,
(rekisteritunnus 16130456). Tekstissä viitataan Vauraselama.fi -kauppaan, joka tarkoittaa samaa asiaa.

 

Maksutavat

Vauraselama.fi verkkokaupassa ovat käytössä Paytrail-maksupalvelun tarjoamat maksutavat:

Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
Visa / Visa Electron
Mastercard
Mobiilimaksu
Walley (osamaksu)

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Sähköisten tuotteiden toimitus (kuten verkkokurssit): Verkkokurssit toimitetaan asiakkaalle sähköpostiin heti kun tilaus on saapunut meille.

Sähköisten tuotteiden toimitus on asiakkaalle ilmainen.

MUIDEN KUIN SÄHKÖISTEN TUOTTEIDEN TOIMITUS: 

Vauraselama.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Pakettikauppaa, jolloin lähetystapana on joko Posti tai Matkahuolto. Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan. Mikäli haluat valita muun toimitustavan, voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme, niin sovimme toimituksesta lisämaksua vastaan. 
Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen poislukien Ahvenanmaan alueen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Vauraselama.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Vauraselama.fi kauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Pakettikaupan palveluita. Lähetyskulut näet kassalla. Jos lähetyskuluissa on epäselvyyksiä, voit aina kysyä meiltä niistä ensin.  Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja.

Myyntialue

Sähköisten tuotteiden myynti (kuten verkkokurssi): Sähköisiä tuotteita voidaan toimittaa asiakkaalle maailmanlaajuisesti. 

MUIDEN KUIN SÄHKÖISTEN TUOTTEIDEN MYYNTI:

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

SÄHKÖISTEN TUOTTEIDEN PALAUTUS JA REKLAMAATIO (kuten verkkokurssit):

Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu.

Jos olet alkanut katsomaan verkkokurssia, et voi sitä enää palauttaa. Joissakin tuotteissa on kuitenkin rahat takaisin takuu – tarkista tämä aina etukäteen millä tuotteella ja millä ehdoilla on tämä takuu.

MUIDEN TUOTTEIDEN REKLAMAATIO

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Vauraselama.fi) mahdollisimman pian. Ota yhteys myyjään sähköpostilla ([email protected]). Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Walleyn ja mikäli tuote palautetaan myöhään, tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (kuten perintäkuluja Walleylle), ei Vauraselama.fi maksa mitään tähän liittyviä kuluja, vaan ainoastaan palautetun tuotteen maksuhinnan. Otathan tämän huomioon, jos valitset Walleyn maksutavaksi – suosittelemme lähettämään kaikki palautuksen viipymättä joka tapauksessa.

Vauraselama.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista.

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille sähköpostilla ([email protected]) päätöksestä peruuttaa tilaus / tehdä palautus palautus- ja vaihtolomakkeella.

Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen kuin asiakas tekee palautuksen.

FYYSISEN TUOTTEEN PALAUTUS:

Fyysisen tuotteen palautus on maksullista asiakkaalle. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat palauttaa fyysisen tuotteen (eli muu kuin verkkotuote).

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Vauraselama.fi -verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset, paitsi toimituskulujen osuuden, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanotosta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Vauraselama.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tavara on tullut sen käyttämisen tai käsittelyn johdosta myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta sen koko arvolla.

Palautukset

SÄHKÖISTEN TUOTTEIDEN PALAUTUS: 

Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu.

Jos olet alkanut katsomaan verkkokurssia, et voi sitä enää palauttaa. Joissakin tuotteissa on kuitenkin rahat takaisin takuu – tarkista tämä aina etukäteen millä tuotteella on tämä takuu.

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen, Vauraselama.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia. Tuotteen palautuksen kustannuksista vastaa asiakas.

Palautusohje:

Ota aina yhteyttä meihin sähköpostilla ensin, jos haluat tehdä palautuksen. Sähköpostimme on: [email protected]

Kun teet palautuksen, niin muista säilyttää siitä kuitti.

Asiakkaan vastuu

Ymmärrän, että valmennuksessa (verkkovalmennus tai muu valmennus tai fyysinen tuote) en saa sijoitusneuvontaa. Kaikki päätökset, jotka teen asiakkaana, teen täysin omalla vastuullani. Emme ole laillistettuja sijoitusneuvojia ja hyväksyn ja ymmärrän tämän ostaessani minkä tahansa tuotteen Vauraselama.fi -yritykseltä.

Vauraselama.fi:n opit perustavat pitkälti omiin kokemuksiin sekä muihin käytyihin valmennukseen. Mitään valmennuksessa käytyjä asioita ei kuitenkaan voi ottaa sijoitusneuvontana eikä neuvona sijoittaa mihinkään.

Asiakas vastaa itse siitä, mihin hän haluaa sijoittaa ja hän ottaa täyden vastuun itse. Vauraselama.fi -yritys eikä sen valmentajat, ei ole missään vastuussa, ei välittömästi eikä välillisesti, asiakkaan tehdyistä sijoituspäätöksistä ja muista rahaan liittyvistä päätöksistä.

Rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin takuu on voimassa vain silloin, kun asiakas pystyy näyttämään toteen, että hän todella on tehnyt kuten valmennuksessa on neuvottu. Jos asiakas ei siitä huolimatta saa tuloksia, lupaa Vauraselama.fi -yritys palauttaa asiakkaalle hänen maksavan summan valmennuksesta, Rikas ja Vapaa -valmennuksen osalta summa on yhteensä enimmillään 297 euroa.

Henkilökohtaisesta valmennuksesta tai LIVE-webinaarista ei voi saada rahoja takaisin, jos on ehtinyt olla mukana jommassa kummassa tai molemmissa näistä.

MUUT EHDOT: 

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Vauraselama.fi -tiimillä ja yrityksellä on oikeus kieltäytyä asiakkaista.

Vieritä ylös